Egg Noodles met kip en groenten

Details

Gerecht

Chinees

Bereiding

30 minuten

Kooktijd

20 minuten

Menu

Hoofdgerecht

Personen

4

Egg Noodles met kip en lekker veel groenten.

Ingrediënten

  • Jumbo chinese roerbakmix 400g
    125 g tauge
    2 kipfilets
    2 teentjes knoflook
    gemberpoeder
    250 g Egg Noodles (Go-tan)
    3 el ketjap manis
    5 el oestersaus
    1 rode peper
    1 ui
    olie of woksaus ketjap sesam

Bereiding

  • Snij de kipfilet in stikjes van ca. 2 cm.
  • Maak in een kom een marinade van 2 el ketjap, 2 el oestersaus, knoflook en gember. Leg de kipfilet hierin en laat deze 1 nacht marineren.
  • Verhit een scheutje (wok)olie in een wok of grote hapjespan.
  • Doe de kip met marinade in de pan en bak tot deze lichtbruin begint te kleuren en bijna gaar is.
  • Kook ondertussen de egg noodles volgens aanwijzing op de verpakking (4 min.) en zet deze apart. Afgieten en met koud water afspoelen.
  • Voeg de ui toe aan de kip en schep deze om.
  • Doe de gesneden groente erbij en bak deze op hoog vuur mee totdat ze beetgaar zijn.
  • Voeg de egg noodles en de rest van de ketjap en oestersaus toe. Meng alles goed door elkaar en laat het heet worden. Voeg taugé toe.
  • Voeg gesneden stukjes peper toe en garneer met gesneden lenteui.

Nutrition Facts

4 servings per container


Calories480

  • Amount Per Serving% Daily Value *
  • Total Fat 12g 19%
    • Amount Per Serving% Daily Value *
    • Total Carbohydrate 70g 24%
      • Protein 25g 50%

        * The % Daily Value tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.