Details
Gerecht
Pasta
Bereiding
30 minuten
Kooktijd
20 minuten
Menu
Hoofdgerecht
Personen
3
Hét BBQ-bijgerecht: een grote kom pastasalade met tomaat en pesto.
Ingrediënten
250 g verse pasta uit koeling
250 g cherrytomaten
45 g rucola
240 g groene olijven zonder pit
of met en zelf ontpitten
125 g mozarellabolletjes
95 g groene pesto
basilicum blaadjes
peper en zout
Bereiding
- Kook de verse pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar max. 4 min. Halveer ondertussen de cherrytomaten en snijd de rucola fijn. Laat de olijven en mozzarellabolletjes uitlekken. Halveer de mozzarellabolletjes.
- Giet de pasta af en spoel onder koud stromend water. Laat goed uitlekken. Meng de rucola en de pesto erdoor. Schep de tomaat en olijven erdoor en verdeel de mozzarella erover.
- Eventueel wat peper, zout en basilicumblaadjes er over doen.
Nutrition Facts
3 servings per container
Calories365
- Amount Per Serving% Daily Value *
- Total Fat
17g
27%
- Saturated Fat 5g 25%
- Amount Per Serving% Daily Value *
- Total Carbohydrate
39g
13%
- Dietary Fiber 3g 12%
- Sugars 4g
- Protein 13g 26%
* The % Daily Value tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.