Koolrabi met kip en cashewnoten

Details

Gerecht

Vegan

Bereiding

15 min.

Kooktijd

30 min.

Menu

Hoofdgerecht

Personen

4

Een heerlijk herfstgerecht en hartverwarmend lekker!

Ingrediënten

  • 2 koolrabi, totaal 800 gr.
    kipfilet (stukjes gesneden) 500 gr.
    kastanjechampignons 250 gr.
    cashewnoten ongezouten
    kokosmelk
    kippenbouillon
    koriander
    kurkuma
    komijn
    gember
    knoflook
    peper en zout
    1 grote ui
    1 gedroogd pepertje

  • voor erbij, quinoa 125 gr.
    sambal batjak
    sla

Bereiding

  • Schil de koolrabi en snijd in kleine stukjes.
  • Fruit de ui en knoflook in middelgrote koekenpan, bak de kipstukjes mee.
  • Bouillonblokje oplossen in water.
  • Kastanjechampignons schoonmaken en in kleine stukjes snijden.
  • Doe de kokosmelk, bouillon, koolrabi, champignons en kruiden in hapjespan.
  • Voeg na enige tijd de ui, knoflook en kip erbij.
  • Als laatste de cashewnoten toevoegen.
  • Kook de Quinoa in 250 ml water.