Details
Gerecht
Pasta
Bereiding
30 minuten
Kooktijd
20 minuten
Menu
Hoofdgerecht
Personen
4
Een lekker vegetarisch gerecht.
Ingrediënten
250 g tagliatelle
2 courgettes
groot stuk hollandse geitenkaas
fles Grand’Italia Sugocasa picanto 690ml
2 paprika’s
basilicum blaadjes
olie
Bereiding
- Was de courgettes en snij de kontjes eraf. Snij ze over de lengte in 4 plakken per courgette.
- Oven gril voorverwarmen: Vlakgrillen groot (3). Gebruik ronde grilplaat voor in de oven en plaatst deze zo hoog mogelijk in de oven.
- Snij de korsten van de kaas en snij deze in dunne plakken en paprika in stukjes.
- Grillplaat invetten met olijfolie en eerste 4 plakken courgette er op. Deze ook invetten met olijfolie. Doe in de oven. 5 minuten per kant. Let op! gaat erg snel.
- Als de eerste repen courgette klaar zijn deze in ovenschaal leggen. (Volgende alvast op de grillplaat). Elke gegrilde reep courgette bestrijken met 1 el saus. Paprika blokjes en plakjes geitenkaas erover. Bewaar wat voor de volgende laag.
- Nadat schaal met courgette, paprika en kaas lagen is opgebouwd deze nog weer in de oven. Doe ook laatste beetje saus er omheen.
- Kook ondertussen de tagliatelle beetgaar in 5 minuten.
- Eventueel wat peper, zout en basilicumblaadjes er over doen.
Nutrition Facts
4 servings per container
Calories585
- Amount Per Serving% Daily Value *
- Total Fat
17g
27%
- Amount Per Serving% Daily Value *
- Total Carbohydrate
79g
27%
- Protein 27g 54%
* The % Daily Value tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.