Witlof met Zalm en Bulgur

Details

Gerecht

Vis

Bereiding

30 minuten

Kooktijd

20 minuten

Menu

Hoofdgerecht

Personen

2

Een lekkere koolhydraat arme maaltijd.

Ingrediënten

  • WITLOF
    3 stronkjes witlof
    1 mandarijn
    paar walnoten
    2 eieren
    dille

  • DRESSING
    Biogarde
    peper en zout
    olijfolie
    franse mosterd
    citroensap

  • BULGUR
    125 g Bulgur
    250 ml water

Bereiding

  • Kook 2 eieren hard.
  • Snij 3 stronkjes witlof. Voeg walnoten en stukjes mandarijn toe.
  • Maak dressing van olijfolie, scherpe Franse mosterd, peper en zout en wat biogarde. Meng deze door de witlof.
  • Bak de moten zalm in olijfolie en strooi er wat dille overheen.
  • Kook de Bulgur.