Het voorjaar op je bordje! Een royale pasta met witte asperges, een gepocheerd eitje én een geroosterd broodje met een spread van doperwtencrème.
Nieuwste berichten
Pittige makreel met zoetzure komkommersalade
Gestoofde kippendij met pindasaus en bloemkoolpuree. Serveer dit met gebakken pinda’s. Eet smakelijk!
Gestoofde kippendij met pindasaus en bloemkoolpuree
Gestoofde kippendij met pindasaus en bloemkoolpuree. Serveer dit met gebakken pinda’s. Eet smakelijk!
Lijnzaadcrackers en sandwichspread met een gepocheerd eitje
Crackers op tafel met een sandwichspread boordevol groenten én een gepocheerd eitje. Eenvoudig, lekker en de crackers zijn ook nog eens glutenvrij!
Chocolade-kastanjetaart
Wat een heerlijk begin van de herfst. Of winter. Of lente. En in de zomer lusten we ‘m eigenlijk ook wel.
Witlof uit de oven met appel en walnoten
Een heerlijke klassieker, witlof met appel, walnoten en geitenkaas!
Broccolistamppot met kip en kaas
Soms is het zo simpel: wat blokjes pikante kaas door de stamppot voor extra smaak.
Spruitjes stamppot met gerookte kip
Met groentechips voor een knapperige bite.
Kruidkoek van Thea
Stel je even voor hoe je keuken zal ruiken als deze koek in de oven staat en je begint meteen met bakken.
Worteltaart met pistache en chocoladekrullen
Een kruidige worteltaart. De taart is extra lekker gemaakt met frosting, pistachenootjes en chocoladekrullen!