Een Indische rijsttafel met zelfgemaakte bloemkool smoor, sticky tempé, cassave kroepoek, atjar en gebakken uitjes.
Nieuwste berichten
Stoofpeertjes
Zelf Stoofpeertjes maken? Met dit recept zet je een feestje op tafel.
Aardappelovenschotel met spinazie en gerookte zalm
Een ovenschotel met courgette, spinazie, gerookte zalm, dille en buffelmozzarella. Daarnaast een salade van oma: met een eitje, rode ui, mayonaise en ijsbergsla. Simpel en hartstikke lekker.
Gehaktballen en krieltjes met Parmezaanse kaas
Een bord vol groenten met gehaktballetjes. En hij maakt de lekkerste krieltjes uit de oven. Bedekt in Parmezaanse kaas en een frisse yoghurtsaus met dille, bieslook en limoen.
Monchoutaart met banaan, kandijkoeken en kersen
Een monchoutaart met een bodem van banaan, kandijkoeken, sinaasappelrasp én natuurlijk kersen.
Spaghetti met salami, venkel en tomaten
Gerookte zalm heeft extra veel smaak en daarom is deze pasta heerlijk!
Pasta met gerookte zalm en courgette
Gerookte zalm heeft extra veel smaak en daarom is deze pasta heerlijk!
Pasta met asperges en ham
Het voorjaar op je bordje!
Kaasstengels
Het voorjaar op je bordje!
Bleekselderijstamppot met bosui en spekjes
Het voorjaar op je bordje!