Een klassieker die altijd in de smaak valt: Tagliatelle met walnotenpesto. Een saus van lekkere ingrediënten zoals knoflook, walnoten en kaas. Heerlijk met frisse courgette en een glas wijn.
Nieuwste berichten
Koreaanse pannenkoekjes met oesterzwam
Koreaanse groentenpannenkoeken gevuld met wortel, rode peper, taugé en oesterzwammen. Makkelijk om te maken en krokanter dan normale pannenkoeken. De licht pittige saus en salade van verse kruiden maken het compleet. Smullen!
Hartige taart met aardappel, groenten en Surinaamse kip
Een hartige taart met groenten, aardappel, knapperig filodeeg, pittige Surinaamse kip en een zoet-zure komkommersalade met yoghurt.
Quiche met zalm en broccoli
Quiche over? Vries ‘m in of bewaar een puntje voor de lunch.
Linzen-tomatensoep met kerrie en kokos
Ik ben dol op de grove textuur van deze soep, maar u kunt hem als u liever een gladde soep.
Zoete aardappeltortilla met krokant gebakken spekjes en geitenkaas
Een heerlijke Spaanse aardappeltortilla. Maar dan net even anders. Met zoete aardappelen, gerookte spekblokjes en geitenkaas. Echt een fiesta!
Banaan rozijnen havermout brood
Heb je een paar (over)rijpe bananen liggen en wil je een lekker én gezond bananenbrood bakken?
Japanse gyoza met korianderdip
Ben je een liefhebber van de Japanse lekkernij gyoza? Een heerlijke vegetarische variant met heerlijke korianderdip erbij.
Spaghetti met gorgonzola en spinazie
Is er een beter eenpansgerecht dan pasta met spinazie en gorgonzola-roomsaus? Wij vinden van niet.
Roze rigatoni met biet en geitenkaas
Een bijzonder prachtige pasta door de roze kleur.